(Android/iOS) Home Design: House Decor Makeover чіти для збільшення грошей
Mar 16, 2022 15:49:24 GMT
Post by woadistusstacom on Mar 16, 2022 15:49:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти для збільшення грошей ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Якби я міг оцінити цю гру на 0 зірок, я б поставив би. Жахлива гра. Я ненавиджу, що це дуже мляво. Ніколи б не рекомендував. Я втратив 30 хвилин свого життя, тому що мені сказали, що реклама завантажується, але вона так і не з’явилася. Ця гра - шматок сміття. Не завантажуйте 🙄
люблю це❤️
Я радий за вас за вашу допомогу та підтримку їхнього останнього синглу з альбому його перший сезон у біді за вашу допомогу та володіння нашим будинком для пісні в біді в пісні про це була погана новина, що та підтримка їхня остання пісня в біді пісня та танцюй зі мною, знаєш, що робити, скажеш, що я працюю над проектом, який допоможе нам зрозуміти
Сподобалась сама гра...але занадто багато реклами.
ពាណិជ្ជកម្មច្រើនជ្រុល ខាតពេលខ្លា្លា
Сер, будь ласка, дайте мені багато грошей
Я застряг на рівні 1601 майже 2 місяці. Немає оновлення рівня. Дуже гірше. Сподіваюся, розробник зможе частіше оновлювати рівень.
Як і над багатьма з цих ігор, ви змушені спочатку прослухати підручник на кількох рівнях для гри, яка так чи інакше існує в Інтернеті, я б сказав, відразу, близько тридцяти років. Тож це розчаровує, що доводиться сидіти. А потім, починаючи приблизно з сьомого рівня, щоб отримати виграш у вашій грі, ви повинні прослухати рекламу. І я цього не роблю.
Це дійсно круто і дуже приємно, весело, дивовижно
ГРА ЖАХЛИВА!
Справді добре, не нудно!
Мені це не сподобалося, аспект головоломки був нецікавим, це було підведено
дуже повільно
Добавте українську мову, або хочаби російську.
я граю в цю гру майже 3 роки
Мені подобається цей додаток, у який можна грати в маленькі ігри, щоб заробити гроші, щоб побудувати будинок своєї мрії, він такий красивий, і мені це подобається
Home Design: House Decor Makeover Puzzel ndc
Home Design: House Decor Makeover معمایی ovy
Відмінно
The Witcher 3 Unofficial Map Rozrywka uesb
Сафія
У цьому додатку занадто багато реклами, реклама завжди з’являється, коли я граю в цю гру
Забагато реклами і занадто багато поспіль після кожного відтворення. Видалення.
Спочатку це здається веселим, але потім починається велика кількість реклами, і веселощі закінчуються. Крім того, вам потрібно точно натиснути на X, щоб видалити рекламу, і вам потрібно натиснути її кілька разів, перш ніж оголошення зникне. Потім, в якийсь момент, я натиснув на X, і це привело мене до Play Store, і щоразу, коли я натискав його, він продовжував переносити мене туди. Дуже дратує. Крім того, мені байдужі такі ігри, які дають вам три варіанти декору. А хто ставить холодильник у вітальні? Дурний.
Чудово, я хочу, щоб мій будинок був таким 🙂😁🙂😁
Це найгірше, що я відкривав його приблизно на 30 хвилин, і він не пускає мене
Не можу пройти 17/18.
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki hiq
Я ненавиджу, коли в ній занадто багато реклами, навіть після того, як я закінчив грати в гру, раптово з'являється реклама.. не рекомендую її взагалі.. гра була дуже легкою.. я чекав її сюжетної лінії, але в ній нічого немає.. ні весело взагалі
Ця гра могла б бути дійсно цікавою, якби не дивитися більше реклами, ніж насправді грати! Я грав у багато інших ігор, і це, напевно, НАЙГІРШЕ!! Я зробив одну кімнату і негайно видалив гру. Так соромно, бо інакше було б дуже весело.
Хороший ігровий дует іноді може трохи дратувати.
Чудова гра тут!... мені дуже подобається. Але велика проблема, коли я досяг 264 рівня. Значки меблів повністю зникли, і я нічого не можу купити.Будь ласка, виправте це для нас, розробників
Гарна гра, забагато доповнень
Сміття гра ніколи не завантажує стільки реклами, ця гра ніколи не мала бути випущена!
Ця гра дійсно дуже весела та гарна 😊😊😊😊😊😊