(Android/iOS) Easy Japanese - Let\u0027s Learn Japanese with Anna! csaló kód a végtelen aranyért
Mar 16, 2022 16:13:37 GMT
Post by woadistusstacom on Mar 16, 2022 16:13:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Easy Japanese - Let\u0027s Learn Japanese with Anna! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Easy Japanese - Let\u0027s Learn Japanese with Anna! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód a végtelen aranyért ▞▞▞
▞▞▞ Easy Japanese - Let\u0027s Learn Japanese with Anna! 2022 version ▞▞▞
Nagyszerű alkalmazás. Nem nehéz használni. Alaposan tanít, de jó lenne tudni, hogyan kell minden betűtípust kiejteni, nem csak kifejezéseket.
Easy Japanese - Let's Learn Japanese with Anna! Образовање trz
Nagyon jó !!!
Nem vagyok az a fajta ember, aki véleményeket ír, de az alkalmazás használata után nem tudom megállni... próbálja ki, nagyon hasznos kezdőknek... egyszerűen imádom
Iroiro osewa Ni narimashita.... 🙇😇
Hnin
わるくない
简单 好用
Nagyon jó! 👍😛😇
わかりやすい⸜( •⌄• )⸝
音乐播放能在同一界面的子界面控制就好了
Csodálatos kiegészítő a japán nyelv tanulásához. Vannak kiváló minőségű felvételek és alapos szóról szóra és kontextusra vonatkozó magyarázatok.
Elég sok hiba van az alkalmazásban, például a japán "わ"(wa) szótagot szinte mindenhol "は"(ha)-ra cserélték. Ezenkívül a japán szótagok néhány angol megfelelője, például a jya (じゃ) úgy van írva, hogy ja (fordítja じあ), ami helytelen. Kérlek nézd meg. Egyébként ez egy nagyszerű alkalmazás a japán nyelvtan megtanulásához.
とても良いアプリです。とても便利です。 Annyi új szót, mondatot tanultam meg ezzel az alkalmazással, és azt hiszem, ez a legjobb alkalmazás kezdőknek. Ez az alkalmazás még különböző típusú névképzőt is tanít.
こにちいわ ez az alkalmazás valóban nagyon isteni, de lehet valamit tenni a nyelvtani tippeket a nyelvtankönyvbe a nyelvtan és a japán nyelv helyes megtanulásához szükséges leckékkel... ありがと ございむす
Nagyon hasznos alkalmazás a japán nyelvtanulás számára
<a href=""></a>
ありがとう!!!!! Ez az alkalmazás csodálatos. Annyi mindent elmagyarázott és annyi hiányt pótolt! Olyan hasznos formátumban ad információkat, mint pl. [ a ] は [ b ] です。 Megmutatja, hogy a az alany, és hogy b az alany ("az", hogy です) Mindent szuper könnyen érthető formátumba helyez, és ehhez SZERETEM!
csodálatos alkalmazás, köszönöm
Az alkalmazás rosszindulatú programként azonosítva! Figyelem! Jelentették.
ありがと。♡♡♡私はこれが行われた感謝!おかげで再び私は非常に髂
Nagyon jó alkalmazás.A legjobb ingyenes alkalmazás, amit a japán nyelv tanulásához találtam. Határozottan ajánlom. 🎎 🍙🍣
jó app
Olyan jó alkalmazás. Remélem, adjuk hozzá a lassú olvasási módot. Kösz.
Úgy néz ki, mint az emberi japán alkalmazás utódja
Tetszett az alkalmazás. Van néhány javaslatom: - 1. További videók az „Easy Travel Japanese” részben. 2. Növelje a vetélkedők nehézségi szintjét. Egyenlőre ennyi.ありがとうございます。😊
Azta! Sokat tanultam ebből a köszönetből! Ön!!
Szeretem! Ha a fejlesztők egy ilyen alkalmazást tudnának készíteni, de mandarinhoz, az NAGYON NAGYON!
nagyszerű alkalmazás
Ez egy csodálatos alkalmazás a japán nyelv tanulására, ugyanaz, mint más nyelvek esetében, például spanyol, francia... Köszönöm...
Folyamatosan összeomlik, amikor megnyitja a videókat, és remélem, hogy az alkalmazást arab nyelven készíti el
A víruskeresőm folyamatosan észleli, hogy ez az alkalmazás rosszindulatú programokat tartalmaz.
Nagy. Le lehet tölteni hangot. Megjeleníti a jegyzeteket az összes szakaszhoz, a szakasztól a hangszavakon át a nyelvtanig.
Frissítsen kérem
Remek alkalmazás, és nagyon könnyen használható, mint az nhk web, de a 6. leckében az anna és a sakura felcserélődik
Imádom ezt az alkalmazást, de úgy gondolom, hogy a vocab-ot nem szabad romaji nyelven írni, ami valóban zavarba hozza és stresszessé teszi a tanulókat a japán bekezdések olvasásakor.
Ez az alkalmazás igazán csodálatos, és nagyon ajánlom ezt az alkalmazást minden japán kezdőnek, mert ez egy igazán funkcionális és érdekes alkalmazás! Ráadásul a hirdetések egyszerűen eltávolíthatók öt hirdetési videó megtekintésével!
egy csodálatos alkalmazás, és tetszik, hogy offline is elérheti. ha ez az alkalmazás néhány dollárba kerülne, és tudnám, hogy ennyire jó, akkor teljesen megvenném. Köszönöm szépen az alkalmazást.
Easy Japanese - Let's Learn Japanese with Anna! Izglītība oeov
Nagyon megnyerő!