Post by woadistusstacom on Mar 16, 2022 16:10:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dr. Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dr. Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za više novčića ▞▞▞
▞▞▞ Dr. Driving 2022 version ▞▞▞
Top 5 u tjednu u besplatnim Android igrama: Dr Driving, Football ...
Mrzim promet. Huh . Parni neparni wala system ku nichalukrwa dete isme
Cool igra
Igra je stvarno super
Igrica je vrh makar nije nes grafika al je igrica pre jebena uopce be steka
Što bi trebao učiniti? Sve sam radio, i uvijek ne uspijevam... Također, jedno vrijeme je bilo ok - neko vrijeme, znači kratko - a onda je počelo kasniti. Popravi ovo sranje.
Jako volim ovu igru, ali postoji samo jedan problem...ima vrlo mali broj razina. Ovu igru sam završio za 2 do 3 dana, ali nakon toga mi je bilo dosadno igrati iste razine. Samo predlažem da bi trebalo biti više razina i teže i duže. Hvala vam što ste napravili ovu igru, ali nadogradite je. ❤️
Dr vožnja je lijepa igra, vrlo je korisna za ljude koji uče vožnju, ona je izvanredna i jako jako izvrsna igra mi se jako sviđa ova igra i mnogi ljudi vole ovu igru moj brat je veliki obožavatelj ove igre mislim da je normalna igra, ali će nas privući ........................................ .........................,....Nemam riječi za reći o igri dr vožnje koja će se ljudima svidjeti. Igra jako jako ja sam tvoj veliki fan
🙏🙏🙏 Lijepa igra vožnje, korisna je za učenje vožnje, ali zlatnici su toliko rijetki da se ne dobivaju lako, to je problem 👍👍👍👍💞
drama igra
pre glupa pre teska i čudno odradena nidje veze je
bar nije dosadna
Nema mnogo misija za biranje. Čak i nakon kupnje novog automobila, iste se misije moraju izvršavati iznova i iznova. Nije mi trebao tjedan dana da deinstaliram igru.
Nejava stara verzija
Ova igrica je pre glupa
Koje je moj telefon djubre i koliko je slab to to je nenormalno nemam memorije da je instaliram
Vrlo lijepa grafika. Pogotovo njegov sterring.
Dobar i grafix dosadan
Nekako zgodna igra, ali bilo bi sjajno ako pokušate dodati bočno ogledalo ili nešto što ukazuje na bliske objekte u unutarnjoj kameri
Ova igra je fantastična, nemam nikakvih problema s ovom igrom.
Igra je super
Pixel Dungeon ML Igranje vlog cjo
Igra Driving School GT na Igre123
Ova igra je dosta dobra i realistična, ali morate je ažurirati s više misija i beskrajnom vožnjom. Ne sviđa mi se igra. VOLIM IGRU
Dr. Driving Balapan ocql
Ova igra je jako lijepa sviđa mi se ova igra
Sretno svim našim kupcima, u roku od tjedan dana, tako da niste sigurni u čemu je problem što bi željeli izgled koji je bio da pokušate dobiti besplatno, a ja ću biti u UK. Imam pogled na isto kao i prošle godine i 20. te okolna područja. I 30. mog života. Jedini koji sam poslao uplatu 8dhruvil, ali pola sata od, i malo 2. godine i 6e godina godine godine godine moje godine godine 30. necu siguran za tebe treba nekoliko minuta 5
Ova igra je dobra ali bi trebala imati težak zadatak , nova ažuriranja , novu grafiku Ovaj uvjet ima znači da je interesantan za igranje .........
Jako je dobra igra.... Ali postoji problem sto nije bilo puno razina.... I ostalo igra je jako dobra..
Dr. Driving Перегони qago
Nevjerojatno i zabavno, ali auti se stalno sudaraju o moj auto, ali ne dobiju kartu, ja uvijek 💔
DR DRIVING zlato i kovanice besplatno - SUPERWINN
Dr. Driving drives you crazy! Burn up the street with the fastest and most visually stunning driving game. Sign in with your Google account to play online
Igrao sam ovu igru jako puno jer je grafika 8s 3D i vrlo realna, fantastična igra
Mislim da će ova igra važna koju možemo vježbati vožnju koristiti. zapravo će se ova igra igrati malo dijete poput 1 do 8 razreda, zato sumnjam, zato imajte tri zvjezdice koje ova igra postavlja. instaliran nakon ove igre kako ću vidjeti
Samo da je bolja grafika. Inace odlicna igrica.
Auta su preskupa, ostalo je (Y)
Cool je
Igrajte najbolje 497 Driving igre online samo na Free Games BOOM!
Obrazovni sistem "Dr Kosta Cukić" (Ekonomska škola i Gimnazija ošteg tipa), Zemun, Gradski park 2, tel. 3771-640 Kraljevska frizerska škola,
Bilo je grozno
Ovo je prekrasna igra ali greška su kratke razine i neke grafičke greške ali samo 11 mb samo to može ovo je prekrasna igra
Lijepa igra, ali znak za 4 problem postoji. Prvo riješite to i pokrenite igru
Evo 5 Android aplikacija koje će vam pomoći da naučite vožnju automobila i ... se pridržavati prometnih pravila tijekom vožnje automobilom u Dr. Driving.